Art Malden 11-12 juni 11-18 uur

Zaterdag 11 en zondag 12 juni ben je van 11-18 uur van harte welkom op Art Malden!

Geslaagd evenement Sterksel nu naar Malden 11-12 juni !

Wat een geslaagd kunst- en tuinevenement was het op zaterdag 14 en zondag 15 mei in de tuinen te Sterksel. Er kwamen zoveel geïnteresseerde bezoekers naar mij toe en was er zoveel oprechte belangstelling voor mijn glas, echt fantastisch! Een kroon op twee jaar noeste arbeid en inzet voor een andere vormtaal en nieuw ambacht […]

14-15 mei Sterksel Sterk in (glas)kunst

Kom kunst kijken in Sterksel Zaterdag 14 en zondag 15 mei is Sterksel Sterk in de Kunst! van 11.00 tot 17.00 uur kun je er in diverse tuinen prachtige kunstwerken bewonderen. By Vic glaskunst is er ook.

Secretaresse dag 2022

Wat geef jij cadeau aan jouw pa/secretaresse? Heb je al eens gedacht aan glas?

Workshop volgen? Boek met een groep!

Heb je altijd al willen glasfusen, of deed je het al eerder en wil je nog een keer (komen)? Kom dan gezellig naar mijn glasatelier in Vught en ga met een groepje vrienden of collega’s aan de slag met het mooiste materiaal dat er is!

Brabants Glas bij Driekus Gestel

Sinds september 2021 staat een deel van mijn glaskunst en toegepast glas bij de prachtige cadeauwinkel Driekus Gestel!

Pakje Kunst (Den Bosch) In de Zorg

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ‘s-Hertogenbosch is nog t/m eind september 2021 een bijzondere expositie te zien: Pakje Kunst in de zorg. Speciaal voor medewerkers, patiënten en hun bezoek.

Boek een bezoek of regel kunst in je brievenbus

De sneeuw smelt weg, de zon schijnt op het gras, de eerste krokussen steken hun kopjes boven de grond uit. Ik voel de lente. Voor mij hét moment om weer eens goed rond te kijken in mijn huis en mijn werkplek en na te denken of ik de boel weer een frisse look kan geven. […]

Glasblazen: Vicky blaast een bel

Sinds 2020 volg ik het glasblaasprogramma aan het IKA te Mechelen.

Geef een antwoord