By Vic glaskunst / Vicky van der Plas / vickyvanderplas.nl / glaskunstbyvic.nl

Hierbij verklaar ik dat By Vic glaskunst de privacy van alle gebruikers van haar site respecteert en er voor zorgt voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Wat doe ik met je gegevens

By Vic glaskunst /vickyvanderplas gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende producten/diensten te leveren:

  • Als je een product wilt afnemen, heb ik je naam, eventueel bedrijfsnaam en url, e-mailadres, adres en betaalgegevens nodig om je het product te factureren en voor direct contact in verband met het leveren van dit product.
  • Voor de nieuwsbrief Nieuws uit de Oven van By Vic glaskunst moet je jezelf altijd aanmelden en toestemming geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je naam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld dan ontvang je alleen op momenten dat ik echt nieuws heb een nieuwsbrief met daarin de laatste berichten, zoals exposities, nieuwe kunst of glascadeaus.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@vickyvanderplas.nl.
  • Als je reageert op een winactie, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Betreft de winactie producten die opgestuurd moeten worden, dan heb ik ook de adresgegevens nodig.

 

By Vic glaskunst / vickyvanderplas.nl maakt ook gebruik van Google Analytics

Dit helpt mij om te zien hoeveel bezoekers ik heb per pagina en ik kan ook zien of een bepaalde post op social media leiden tot meer bezoekers. Ik kan geen namen oid zien, het betreft hier geanonimiseerde ‘data’.

 

By Vic glaskunst verkoopt je gegevens niet

By Vic glaskunst zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Dit zijn DHL of Post NL. Voor online betalingen verlopen je gegevens via de idealservice van Mollie. Host is 24/7 ict, gespecialiseerd in websites en webwinkels.  Ook deze  door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Bewaren van persoonlijke gegevens voor belastingdienst

Gegevens verstrekt ten behoeve van het leveren van een product of voor van winacties worden maximaal zeven jaar bewaard ten behoefte van de belastingaangifte. Ik ben namelijk verplicht om facturen en zo te bewaren voor de Belastingdienst, als bewijs van mijn omzet en ondernemerschap. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor deze e-mail nieuwsbrief.

 

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door By Vic glaskunst opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@vickyvanderplas.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

 

Uitschrijven nieuwsbrief

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief over mijn glaskunst  en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat onderin ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door By Vic glaskunst en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als verwerker van persoonsgegevens, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

Contactgegevens 

By Vic glaskunst

T.a.v. Vicky van der Plas

Zuidoosterlaan 4

5263 AM Vught

 

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 06 23 33 91 72. Buiten deze tijden en voor niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via: info@vickyvanderplas.nl voor direct contact en een snel antwoord op al je vragen.