Stedelijke Verbinding, expositie 6-4 t/m 13-5 ‘s-Hertogenbosch

foto galerie Kubra, expositie Stedelijke Verbinding 2018

In Galerie KuBra, gelegen aan het Burgemeester Loeffplein 64 in ’s-Hertogenbosch, ging op 6 april de nieuwe expositie ‘Stedelijke Verbinding’ van start. Met By Vic.

De bezoekers weten steeds vaker de weg te vinden naar de voetgangerspassage van parkeergarage De Tolbrug, waar kunst en ambachten steeds meer toegankelijk zijn voor het publiek. De expositie loopt van 6 april t/m 13 mei 2018 (week verlengd, van 6 mei naar 13 mei).

4 Brabants Kunstenaars
4 Kunstenaars uit Brabant, Vicky van der Plas (Vught), Noëlla Pirard(’s-Hertogenbosch), , Eric Swart (‘s-Hertogenbosch) en Ineke Poldervaart(Drunen) leggen de verbinding tussen waarnemingen en fantasieën van wereldsteden en de beleving daarvan. Ze uiten dat middels aquarellen, lino’s, glasfusing, acrylschilderijen, digitale architectuurkunst en sculpturen van ijzer, spons, hout en was.

By Vic glaskunst
De in Vught woonachtige Vicky van der Plas deed haar inspiratie voor de tijdens deze expositie getoonde glaskunstwerken op al wandelend door steden, dorpen en het buitengebied. Ze voelt de verbinding en verbondenheid. Dit komt in een bijzondere manier tot uiting in haar installaties van lange sprieten van opaalglas. Kwetsbaar en fier. Met hun voeten stevig in de zwarte aarde, geconstrueerd uit gips en epoxy.

Openingstijden en gratis entree
De galerie is geopend van donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

By Vic glaskunst is lid van KUBRA sinds 2018

Contact met Vic