Kunst op kijkproef

Glaskunst 'fish' van By Vic 64 cm lang

Heb je interesse in een van mijn glaskunstwerken, maar twijfel je of het staat op de plek die je in gedachten hebt? Dan is het een optie om het object van je keuze op proef te laten plaatsen. Kunst op kijkproef, dus.

In huis en op kantoor
Ik ben er van overtuigd dat mijn glaskunst een verrijking is voor menig interieur. En dat het jouw wereld een stukje mooier maakt. Of die wereld zich nu voornamelijk in je huis of op je kantoor afspeelt, maakt daarbij niet uit. Sommige van mijn objecten zijn een hele aanschaf, die koop je niet zomaar. Daarom bied ik je in dat geval graag de optie aan om het kunstwerk een paar dagen op proef te laten plaatsen. Enige afspraak die we daarbij maken is dat je tekent voor ontvangst van een heel kunstwerk en dat je bij een ongeluk (het gaat stuk of je beschadigt het) verzekerd bent.

Een paar afspraken
Om een werk op proef te brengen maak ik een paar afspraken met je. Allereerst wil ik je graag eerst persoonlijk ontmoeten. Er moet een klik zijn, zogezegd. Woon je een eind bij Vught vandaan, dan kom ik na die kennismaking tot een afstand van 25 km enkele reis het kunstwerk gratis bij je proefplaatsen. Of je neemt het zelf mee, dat is een beetje afhankelijk van het gekozen object en de kwetsbaarheid ervan. Vanaf 25 km enkele reis betaal je € 0,25 per gereden kilometer. Besluit je het kunstwerk graag te willen houden dan ontvang je per mail een factuur en ga ik er vanuit dat je die direct betaald.

Welk werk vind je mooi? 

Wil jij gebruik maken van de kijkproef? Neem dan contact met mij op voor een afspraak in mijn atelier. 

Wil je weten hoe mooi en goed mijn kunst in je huis of kantoor staat? Maak dan een afspraak voor een proefplaatsing! Sluiten

Contact met Vic