KuBra-Art presenteert: ‘SYNERGIE II’ Vernissage 30 augustus in Nuenen

aankondiging expositie She Art Gallery Nuenen

In de sfeervolle, inspirerende galerie She Art, exposeren t/m  25 september 2020, naast de vaste kunstenaars, zes kunstenaars aangesloten bij stichting KuBra ‘Kunstenaars uit Brabant’. By Vic glaskunst is één van hen. Deze expositie laat zien hoe door diversiteit in de kunsten een mooie synergie ontstaat en dat verschillende disciplines en stijlen elkaar versterken.

Glaskunst, schilderkunst, bronzen beelden, mozaïek
De glazen objecten van Vicky van der Plas – geschoold door diverse glaskunstenaars en nu deeltijd aan het IKA in Mechelen – vertellen ieder voor zich een bijzonder verhaal; de olieverf- en acrylschilderijen naar de natuur van Anjo Hagen zijn kleurrijk en sprekend. Natasja Mulder is een mozaïekmaker en geïnspireerd en opgeleid door Italiaanse grootmeesters. De bronzen beelden van Mirjam Hopman zijn de uitkomst van een zoektocht naar gevoelde schoonheid en een ontdekkingsreis van allerlei vaardigheden en technieken. De dromerige abstractie werken in acrylverf en inkt van Marjolein Verstappen zijn geïnspireerd door de natuur. De olieverfschilderijen van Emerentia van Vroenhoven vinden de oorsprong in de natuur en natuurlijke elementen.

Openingstijden en -dagen
De expositie wordt zondag 30 augustus om 14.30 uur geopend. Tijdens deze expositie is SHE-Art Gallery, De Huufkes 34, 5674TM Nuenen, geopend op woensdag, vrijdag en zondag van 30 augustus t/m  25 september 2020. Openingstijden: woensdag 13 tot 17 uur, vrijdag van 13 tot 20 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij. Op de zondagen zijn twee kunstenaars aanwezig om te vertellen over hun werk. www.sheartgallery.com.

Contact met Vic