Personal branding. Met glas.

glaskunst By Vic ingezet voor personal branding

Yvonne van Liebergen, Senior Adviseur Bedrijven bij Movares, zocht voor haar visitekaartje een passende afbeelding die haar visie op haar werkzaamheden ondersteunt.            
Eenmaal in mijn atelier koos Yvonne direct voor ‘Wuivend Zeegras’: “Ik vind dit werk in de eerste plaats gewoon mooi,” aldus Yvonne. “Daarnaast matcht de kleur volledig met de ‘groene wetgeving’ van mijn werkgebied. Toen Vicky uitlegde hoe het maakproces in zijn werk was gegaan vond ik dit perfect passen bij mijn motto ‘Een goede voorbereiding leidt tot een mooi eindproduct en tijd nemen in de voorfase levert je tijdwinst op bij het vervolg.’ De transparantie van het werk, tenslotte, staat voor mij voor de open en heldere manier van samenwerken en communiceren die ik nastreef. Kortom het perfecte werk om af te drukken op mijn visitekaartje.”

Wil jij ook een afbeelding van mijn glas verwerken in je bedrijfs- of persoonlijke profilering? Dat kan! Mail mij voor een afspraak.

 

 

 

 

 

 

Dit glasobject maakt nog deel uit van mijn collectie glaswerken en is te bezichtigen via Gallerie Frisselstein in Veghel.

Contact met Vic