Kerstworkshop – glazen kerstboomhanger maken met fuse glas

workshop kerstboomhanger van glas

Op woensdag 12 december van 09.30 -11.00 uur

Op vrijdag 14 december van 10.00 tot 11.30 uur

Op vrijdag 14 december van 13.00 tot 14.30 uur

kun je in mijn atelier in Vught een speciale kerstworkshop volgen. Meld je nu aan via deze link, na aanmelding krijg je een factuur, na betaling is je deelname een feit. Zet er wel even bij op welke dag en tijd je komt workshoppen!

Wit of transparant
Met een wit of transparant glazen kerstboompje als basis maak je in  ander half uur een mooie glazen hanger voor in je kerstboom.

workshop glasfusen kerstboom maken, kerst workshop

De kosten
De kosten bedragen

  • € 35,- inclusief thee/koffie met iets lekkers erbij.

Aantal deelnemers
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Afwerking werkstuk
Na afloop van de workshop zorg ik dat de kerstboomhangers in mijn grote glasoven in 24 uur tijd transformeren in een glanzend kunstwerk. Ik schuur ze aan de achterkant op en lijm er een oogje achter. Als je dat wilt, tenminste. Je kunt er ook een waxinelichtje van maken. Hoe, dat leg ik je graag uit tijdens de workshop.

Ophalen
Na een paar dagen kun je jouw boompje komen ophalen of ik stuur het naar je toe.

Opgeven/betalen
Mail naar info@vickyvanderplas.nl om je op te geven. Geef daarbij aan welke dag en tijd je wilt. Je ontvangt vooraf een factuur. Na betaling is je deelname een gezellig feit!

Op locatie komen?
Heb jij een groep van minimaal tien personen of meer en een goede locatie op maximaal 80 km rijden? Privé of zakelijk? Dan kan ik deze workshop of een maatwerk workshop ook op een andere dag bij jou op locatie geven! Mail mij voor de voorwaarden of bel even.
Contact met Vic