Hilton Paris Charles de Gaulle toont mijn glaskunst van 29-6 / 29-7-2018

Expositie Hilton Hotel Charles de Gaulle Parijs met By Vic glaskunst

Met dank aan Bubble art Projects sieren twee van mijn glaskunstwerken samen met schilderkunst en enkele beelden het Hilton in Parijs, Charles de Gaulle! Ik ben natuurlijk super trots op het feit dat mijn werk in alle bescheidenheid aanwezig is in dit prachtige hotel, in deze bruisende stad waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb. Hopelijk is dit de opmaat naar meer mooie exposities in het buitenland, en komt er nu goed koperspubliek in contact met mijn online atelier vol glaskunst.

De werken die er staan zijn:

It all makes Sense

Its all about fishes

Ander mooi werk
Als je nou rondsurft op mijn site en een mooi object ziet dat je graag live wilt zien. Kijk dan even goed waar het is of vraag het aan mij. Want deze twee werken staan dan nu in Parijs, er staan ook veel mooie glaskunstwerken bij Domo Eclectica in Den Haag. Betekent niet dat je daarom minder welkom bent in mijn atelier hoor. In tegendeel! Ik laat je graag zien welk werk daar staat of ligt en hoe ik het maakte. Ook vind je in mijn atelier veel mooie kleine relatiegeschenken of cadeaus, voor jezelf.

Bubble Art Projects
Bubble Art Projects is het bedrijf van Anne de Vries, die een waar cultureel ondernemer is in die zin, dat hij voor andere culturele ondernemers exposities organiseert in binnen- en vooral buitenland. De Site van Bubble Art Projects toont je waar op de wereld nog meer exposities van hem te zien zijn, met de kunstenaars die daar hun werk tonen. Zoals deze in Hilton Parijs.

Contact met Vic