Glasoven ‘huren’

glasoven huren bij By Vic glaskunst in Vught

Ben je bekend met glasfusing, maak je zelf objecten van glas met de fusing techniek, maar ontbreekt het je aan een oven? Je kunt mijn glasoven ‘huren’. 

De prijs van € 25,- gaat uit van een gemiddelde stookcurve (dus geen stookcurven van twee dagen of meer, dan komt er een bedrag per uur bij).

Op locatie in Vught
Als je mijn oven wilt huren, betekent dit dat je op afspraak in mijn atelier in Vught de oven vol mag leggen met je werk. Zorg dat je weet welk glas je gebruikt en wat de bijbehorende stookcurve is. Weet je de curve niet? Dan berekenen we die samen. Het risico voor het (mis)lukken van de stook is voor jou. Ik garandeer je alleen een topoven en topmateriaal om de stook te doen. Helemaal garanderen dat het lukt kun je nooit, al is de kans wel zeer groot als je compatibel glas gebruikt en de juiste stookcurve voor programmeert.

Begeleiding inhuren
Wil je iets maken in mijn atelier in Vught, met je eigen glas, maar heb je nog begeleiding nodig? Ook dat kan. In dat geval betaal je € 10,- per uur aan begeleidingskosten en mag je al mijn gereedschap gebruiken. Heb je scheidingsmiddel nodig, zoals scheidingspoeder of thinfire papier, dan bereken ik deze kosten apart op basis van wat je werkelijk gebruikt. Deze kosten en de begeleidingskosten komen apart bij je eventuele stookkosten.

Mail mij als je interesse hebt in deze optie.

Contact met Vic