Glaskunst in galeriewinkel KUBRA te Rosmalen

mooi glazen schaaltje in paars en rood en oranje tinten

Sinds oktober 2020 vind je een deel van mijn glaskunst in de galeriewinkel van stichting KUBRA. Achter de Driesprong te Rosmalen. 

In de galerie van stichting KUBRA vind je elke zes weken een nieuwe eclectische tentoonstelling. Daarnaast is er een fijne toegankelijke galeriewinkel ingericht waarin enkele leden van de stichting hun kunst aanbieden voor prijzen tot maximaal 200,-

Ideaal voor het vinden van mooie verjaardagscadeaus, relatiegeschenken, sinterklaascadeaus, kerstcadeaus en natuurlijk ook cadeaus gewoon voor jezelf.

Van By Vic vind je er een paar vogels, portable art, lieve schaaltjes én een werk dat niet op mijn site staat en uitsluitend te koop is zolang het in de galeriewinkel staat. Benieuwd geworden? Als je naar de winkel loopt zie in de etalage al onze kunstwerken staan. Elke twee weken veranderen we de etalage, zodat je telkens wisselend werk ziet. Staat er mooi werk bij, dat een plekje in je huis of kantoor verdient? Van mij of van een andere kunstenaar? Dan kun je op de site van KUBRA of op de etalageruiten van de galeriewinkel zien hoe je het kunt kopen in deze tijden van Corona!

Je mag mij natuurlijk ook mailen of bellen, dan zorg ik dat het in orde komt.

Contact met Vic