Glas. Exclusief geschenk voor zakelijke relaties.

Vogel van glas met bladgoud made By Vic uit Vught Noord-Brabant

Zoek je nog een uniek, exclusief relatiegeschenk voor je zakenrelaties? In mijn glasatelier staan diverse unieke, handzame glaskunstobjecten. Of je kiest voor maatwerk.

Passend cadeau
Het vinden van een passend cadeau met een boodschap is soms een lastige opgave. Want, wat geef je die jubilerend medewerker of klantrelatie? Voor zijn of haar verjaardag of de feestdagen in december? Ik heb het antwoord: glaskunst!

Glas is schitterend 
Van Kleur. Van vorm. En samen met een speciaal door mij voor jouw relatie geschreven certificaat geef je een cadeau om nooit te vergeten.

Vogels op kantoor
Kijk bijvoorbeeld naar deze ‘vogels’. Ik maak ze in diverse schitterende kleuren en variaties. Met en zonder bladgoud, massief en met openingen. Mooi in een nis, op een balie, kantoor- of werkkamer, werk- en vergadertafel. 

Maatwerk mogelijk
Maatwerk is ook mogelijk. Ik adviseer en help je graag! Wat je je daarbij voor moet stellen? Nou, deze vogel in de kleuren van je huisstijl, bijvoorbeeld. Of iets heel anders, zoals manchetknopen voor de heren en broches of tassenhaken voor de dames. Succes verzekerd, weet ik van andere zakenrelaties, zoals deze manchetknopen die ik maakte voor 2Advance

 

Interesse?
Bel mij op 06 23 33 91 72 of mail naar
info@vickyvanderplas.nl als je hierover een vrijblijvend gesprek wilt.

Ps Houd wel rekening met de levertijd!

Contact met Vic