Doe de De Gruyter art Walk!

Pakje Kunst in de de Gruyterfabriek te Den Bosch

Tot eind augustus 2020 kun je in Den Bosch op werkdagen tussen 10.00-16.00 uur in de De Gruyter Fabriek gratis een art Walk doen. By Vic glaskunst doet hier aan mee en is te zien t/m 6 augustus.

Kijk eens anders naar de fabriek. Loop er doorheen. Verwonder je over dit magistrale gebouw, dat is omgeturnd tot een broedplaats van ondernemende talenten. Start in gebouw F en loop daar vanaf brasserie F de Gruyter de art-walk.

Langs wanden, aan muren, in trapgaten, op de grond, aan het plafond en in kasten vind je er kunst van uiteenlopende kunstdisciplines.

T/m 6 augustus vind je in de Antieke Kast bij ingang A mijn nieuwste glazen objecten. Deels gemaakt van en met vintage glas en deels van eigen, nieuw vormgegeven Spectrum 96-glas.

De art Walk is onder andere een initiatief van Pakje Kunst Den Bosch. Je vindt dus ook een mooie kunstautomaat bij ingang F, waar je voor 2×2 euro een pakje kunst kunt trekken. Natuurlijk maak je daarbij óók kans om een pakje met mini glaskunst van By Vic in handen te krijgen. 

Contact met Vic