Cadeau kopen tijdens de lockdown.

glaskunst die golf in de tinten blauw rood paars en zwart

Zoek je nog een fijn cadeau? Maar weet je niet waar en hoe omdat niet-essentiële winkels dicht zijn vanwege de lockdown? In mijn atelier aan huis kun je gewoon glaskunst komen kopen. Ik mag per dag maximaal twee gasten ontvangen en kan je alleen in mijn atelier laten rondkijken, terwijl ik op gepaste afstand beschikbaar ben voor een toelichting.

Uitzoeken op mijn website
Op mijn website vind je kleine en grote(re) cadeaus. Voor mannen én vrouwen. Zoek bijvoorbeeld eens op: tiny houses; op art to go; portable art; broches of manchetknopen. Dit kan ik naar je opsturen, of je komt het ophalen. Ik kan het daarnaast in overleg eventueel ook komen brengen (afhankelijk van waar je woont). Daarnaast heb ik in mijn atelier nog kleine kunstwerkjes á la pakje kunst te koop voor zo’n 15,- per stuk. Met zorg gemaakt en daardoor ook ontzettend leuk om te geven.

Brievenbuskunst en pakketkunst
Om het uitzoeken makkelijker te maken voor je heb ik mijn glaskunst ‘getagd’ met #brievenbuskunst en #pakketkunst. Als je hier op zoekt krijg je direct een overzicht van producten die óf door de brievenbus passen of die ik via een pakketje bij de gelukkige ontvanger laat bezorgen. 

Kunst kopen via galerie Kubra
Ander alternatief is even een wandeling maken langs de galeriewinkel van Kubra in Rosmalen. Je vindt ons Achter de Driesprong. Als je langs de etalage loopt en dan het halletje in richting de deur zit aan je linkerhand een groot raam waarin je enkele mooie glazen kunstwerken van mij ziet staan. Zit er een werk bij dat je wilt aanschaffen? Bel dan even op en we zorgen dat je het kunstwerk ingepakt in je bezit krijgt.

Genoeg mogelijkheden dus om een mooi cadeau uit te zoeken voor  je geliefde, broer, zus, schoonmoeder of -vader, vriend of vriendin of zakenrelatie!

Atelier bezoeken op afspraak
Mijn atelier is op afspraak de hele week te bezoeken (behalve op 31-12-2020 en 1-1-2021). Stuur mij gerust een mailtje of bel.

Contact met Vic