By Vic glaskunst student IKA

By Vic glaskunst studeert aan IKA en leert glas gieten

Het was even stil op mijn site. Geen exposities, beurzen, kunstmarkten waar ik aan deelnam. Dat heeft alles te maken met mijn keuze om terug de schoolbanken in te gaan. Of beter: de kunstacademie werkruimte in te gaan!

Ik ben per 1 september 2019 deeltijdstudent aan het IKA in Mechelen.
Hier leer ik zowel het ambacht dat hoort bij het bewerken van glas als het ontwikkelen van een eigen vormtaal. Een nieuwe uitdaging, die veel van mij vergt. Terwijl ik mij daar in een rap tempo ontwikkel op technisch koudbewerkingsgebied ben ik in de uren buiten school erg druk bezig met het ontwerpen/uitdenken van opdrachten die geen toegepaste kunst mogen zijn, maar monumentaal van aard moeten zijn. Ik vind het fantastisch! 

Ondertussen blijven al mijn mooie, eerder gerealiseerde, kunstwerken te koop via mijn atelier in Vught, via Domo Eclectica in Den Haag en binnenkort zijn de tulpenwerken ook te zien en te koop via Tulp Hypotheken. Je blijft van harte welkom om mijn werk te komen bekijken, te vragen om een proefplaatsing óf om een opdracht neer te leggen. Ik doe het met liefde! Het enige wat ik even op een zacht pitje zet zijn de beurzen en andere zaken die veel tijd vragen. Gelukkig representeert Domo Eclectica in Den Haag mij op die fronten dus ik blijft zichtbaar! En benaderbaar.

Veel liefs,

 

Vic

 

 

 

 

Contact met Vic