Brabants Glas bij Driekus Gestel

Brabants glas in cadeau shop Driekus Gestel

Sinds september 2021 staat een deel van mijn glaskunst en toegepast glas bij de prachtige cadeauwinkel Driekus Gestel!

Driekus staat voor de drie kussen die we elkaar geven in Brabant als we elkaar ontmoeten. Driekus staat dus voor gezelligheid, en dat past helemaal bij de eigenaren Manon en Bas van Hout. 

Naast mooie merken, zoals Fatboy en Neintje, vind je er ook kunst van Lokale makers. Naast Brabants Glas van By Vic glaskunst, vind je prachtig keramiek van Margots Keramiekatelier uit Oss en keramiek van de makers van Cello. Van Bliek Tof Tafelen kun je bij Driekus handgemaakte, unieke tafelkleden kopen – samen met vintage serviesgoed. Sinds kort bieden Bas en Manon in hun mooie ‘kado shop’ ook fijne schilderwerkjes aan.

Ook vind je in de winkel items van Story Tiles of bijvoorbeeld echte design leesbrillen, naast prachtige Zwitserse zakmessen. En dat is nog maar een tipje van de sluier die nog veel meer mooie, unieke cadeau artikelen verbergt.

Dusss. Wie houdt van mooie kunst, fijn servieswerk en unieke interieurobjecten doet er goed aan langs te gaan bij deze fantastische cadeaushop. Driekus is geopend van dinsdag t/m zaterdag en zit aan Nieuwstraat 1A, 5271 AB Sint-Michielsgestel.

Manon ontvangt je er graag aan de Brabantse tafel met een kopje koffie. Bas laat je graag al het moois in de winkel zien.

Contact met Vic