Boek een bezoek of regel kunst in je brievenbus

Glaskunst - gegoten glas - transparant kleurloos met groene oxidanten van het gesmolten staal

De sneeuw smelt weg, de zon schijnt op het gras, de eerste krokussen steken hun kopjes boven de grond uit. Ik voel de lente. Voor mij hét moment om weer eens goed rond te kijken in mijn huis en mijn werkplek en na te denken of ik de boel weer een frisse look kan geven. En dan bedoel ik niet alleen door het schoon te maken, maar door fijne objecten neer te zetten en zo gezellige hoekjes te creëren. Vaak ga ik vervolgens lekker shoppen en overal rondneuzen tot ik vind wat ik zoek.

Het fysieke funshoppen laat waarschijnlijk nog even op zich wachten, maar er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om linksom of rechtsom leuke items voor in je huis of je werkplek te scooren. Zoek en boek bijvoorbeeld een atelierbezoek bij een kunstenaar. Loop in dorpen of steden en winkels langs etalages en scan de QR-codes van het object dat je begeert. Of struin het internet door aan de hand van doordachte zoekwoorden. Grote kans dat je op die manier de meest mooie woon- en kantooritems vindt!

 

Boek een atelier bezoek
Nu ik als kunstenaar één bezoeker per dag mag ontvangen is dit je kans om in alle rust een kijkje te komen nemen in mijn atelier. Geheel volgens de geldende regels laat ik je graag zien waar ik mee bezig ben en vertel je alles wat je wilt weten over de gebruikte technieken.

Boek een atelier bezoek

 

Zoek en boek / click en collect

Webshop By Vic

Via mijn website en webshop kun je eenvoudig zoeken naar een mooi glazen object. Je kunt het online afrekenen en vervolgens op afspraak in mijn atelier in Vught ophalen. Overdag of in de avond, door de week en in het weekend: er is veel mogelijk.

 

Brievenbus- en Pakketkunst
Wil je graag kunst in de brievenbus of via pakketpost? Zoek dan op ‘brievenbus’ of ‘pakket’ en je krijgt een overzicht van glaskunst die ik naar je toe kan sturen. Handig voor jezelf en ideaal als je iemand anders een verrassing wilt sturen. Zit er niks van je gading bij? Mail me dan even, dan stuur ik je apart nog foto’s toe van brievenbuskunst die in mijn atelier ligt.

Wil je een grote groep mensen verrassen? Zoals een team of een aantal zakenrelaties dan maak ik op plezier een unieke serie brievenbuskunst voor je! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Brievenbuskunst

 

Bezoek de galeriewinkel van KUBRA
In Rosmalen, Achter de Driesprong, vind je de galeriewinkel van KUBRA ART. De winkel is gesloten voor losse bezoekjes, maar de etalage staat vol prachtige kunst van KUBRA-kunstenaars. Elke twee weken veranderen twee leden van KUBRA ART de etalage, zodat je telkens nieuw werk ziet staan. De getoonde werken zijn allemaal maximaal € 200,- en je vindt er al mini-kunst vanaf € 10,-. Geen tijd/zin voor een wandeling door Rosmalen? Geen punt: via de button hieronder kom je in de digitale galeriewinkel. Hier kun je ook kunst kopen en vervolgens in de winkel op afspraak afhalen.

Online galeriewinkel

 
Contact met Vic